Ilgaz Şehit Nizamettin Yaman Anadolu Lisesi

Vizyon: Ilgaz Şehit Nizamettin Yaman Anadolu Lisesini Öğretmen, veli ve öğrencilerle birlikte ilimizin nitelikli eğitim veren Anadolu Liselerinden biri haline getirmek.

Misyon: Öğrencilerimizin; bireysel farklılıklarını dikkate alarak öğrenmelerini; bilgili, özgüvenli olmalarını; çevresi ile olumlu iletişim kurabilmelerini; olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini; gelişen teknolojiyi izleyip kullanarak sürekli kendilerini geliştirebilmelerini; liderlik özelliklerinin yanı sıra işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır….

Başarılar:

Saatler: 08.20-12.20- ÖĞLE ARASI -13.30-15.50
Yabancı Dil: İngilizce, Fransızca
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://ilgazsnyanadolulisesi.meb.k12.tr

Adres - GAZİ DEDE MAH. İSTANBUL CAD. ILGAZ ŞEHIT NIZAMETTIN YAMAN ANADOLU LISESI BLOK NO 96 ILGAZ / ÇANKIRI

Öğretim Şekli :Gündüzlü-Normal

Yerleşim Yeri - Gazidede Mahallesi İstanbul Caddesi No:96 Ilgaz/ ÇANKIRI