2023/2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM 1.YAZILI SINAV TARİHLERİ

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2.Dönem 1. yazılı sınav tarihleri 25 Mart -5 Nisan tarihleri arasın da belirlenen takvim doğrultusunda gerçekleştirilecektir.

20.03.2024 97

YAZILI SINAVLAR DA

UYULMASI GEREKEN KURALLAR

ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

1. Öğrenciler, hazırlanan listeye uygun olarak sınavın başlama saatinden en geç beş dakika önce sınav sınıfın da  yerlerini almalıdır. Öğrencilerin belirlenen düzende oturmasından gözetmen öğretmen birinci derecede sorumludur.

2. Sınav süresi 40 dakikadır.

3. Sınavı biten öğrencilerin sınavdan çıkmasına asla izin verilmeyecektir. Hangi nedenle olursa olsun, sınavdan erken ayrılan öğrenciler, sınava tekrar alınmayacaklardır.

4. Sınav başlamadan önce her öğrenci, kapalı bir şekilde gözetmen öğretmene teslim etmek zorundadır. Sınav esnasında cep telefonunu, bluetooth kulaklık ve akıllı saat bulunduran öğrenciler (telefonu kapalı olsa dahi) hakkında disiplin işlemi yapılacak olup, sınavı K(Kopya) olarak değerlendirilecektir.

5. Sınav başlangıcından itibaren öğrenciler gözetmen öğretmenlerin tüm uyarılarına uymak zorundadırlar.

6. . Öğrenciler sınavda oturdukları sıraların üzerinde sınavla ilgili olabileceği düşünülen yazıları temizlemek, varsa çanta ve ders notlarını sıranın üzerinden ve altından kaldırmakla yükümlüdür. Bu konuda sorumluluk tamamen öğrencilere aittir

7. Sınavdan sonra ders programı devam edecektir.

8. Sınav sonuçları 10 gün içinde açıklanacaktır.

9. Cevap anahtarları sınav sonunda ders öğretmeni tarafından paylaşılacaktır.

10. Liste dışındaki derslerin sınavları kendi ders saatinde yapılacaktır.

11. Raporlu olan öğrenciler kesinlikle sınava alınmayacaktır. Raporun bir fotokopisini

Okul idaresine teslim edip, ilgili ders öğretmenine bilgi verecektir.

12. Sınav huzurunu bozan öğrencilerin kâğıtları alınacak ve sınavları geçersiz

sayılacaktır.